Vendsyssel Teater er den 5. – 6. december 2019 vært for dette års egnsteaterkonference. Til konferencen er ledere og medarbejdere med ledende funktioner fra egnsteatre og små storbyteatre fra hele landet inviteret. Der kommer repræsentanter fra over 35 teatre, Slots- og Kulturstyrelsen, Applaus og brancheorganisationen Dansk Teater. I alt kommer der cirka 70 deltagere.

Temaet for konferencen er LEDELSE, og på konferencen vil der fokuseres på ledelse ved at se nærmere på kunst, synlighed, personale og politik. For at drive ledelse på et teater kræver en leder, der kan finde en balance mellem scenekunstneriske resultater, synlighed, sammenhold, salgsstatistikker, politisk skiftende vinde med mere.

- Vi glæder os meget til at byde vore kollegaer fra andre teatre velkommen her i vores topmoderne teaterhus højt mod nord. Vi glæder os til at byde på en konference med hårdtslående oplæg, engagerende paneldebatter, kunstneriske indslag og meget mere. Vi skal vise lidt af, hvad Vendsyssel har at byde på. Nu er det jo også vores sidste chance for at være værter på denne konference, da vi efter nytår skifter status og kommer på Finansloven, udtaler teaterdirektør Lars Sennels.

På konferencen vil konferencier Anne Kejser tage konferencedeltagerne gennem alt fra eftertænksomhed til diskussion. Chefkonsulent og evaluator Lene Bak vil gøre dem klogere på forskellige måder at udøve ledelse på. Erhvervspsykolog Ditte Darko vil være med i en debat omkring lederens synlighed.

Forfatter og professor Ole Fogh Kirkeby vil tale om et af vor tids buzzword; ”Robusthed”. Vejle Kommunes Kulturdirektør Sofie Plenge vil komme med sine tanker om samarbejde mellem kommune og kulturinstitution.

Det bliver to dage med fokus på at være leder i scenekunsten anno 2019. Konferencen er støttet af Statens Kunstfond og Hjørring Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...