Angriberen skal forsøge at hjælpe Vendsyssel FF til endnu en sæson i landets bedste fodboldrække, Superligaen

HJØRRING: Siden transfervinduet lukkede i slutningen af januar, har sportsdirektør Ole Nielsen jagtet en angriber, der skal forsøge at hjælpe Vendsyssel FF, i bestræbelserne på at tilkæmpe sig endnu en sæson i landets bedste fodboldrække, Superligaen.

Og jagten kan nu indstilles, da klubben har skrevet kontrakt med den 24-årige angriber fra Sierra Leone, Alhaji Kamara.

- Kamara er en rigtig dygtig angriber, der tidligere har bevist, at han kan lave mål. Han har sine forcer i sin timing i dybdeløb, sit arbejde i feltet, og så har han et godt hovedspil på trods af sin højde. Vi håber og tror på, han kan komme til at hjælpe os i foråret. Vi er dog klar over, at når vi henter en spiller ind på dette tidspunkt, så skal han bruge noget tid på at komme i samme kampform, som den øvrige trup. Ikke dermed sagt, han er helt ude af trit, men vi forventer, at han de første to-fire uger skal bygges op, så han er klar til at gøre en afgørende forskel for os i slutspillet, siger sportsdirektør Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Alhaji Kamara selv er glad for at være kommet til dansk fodbold.

- Jeg er glad og kan ikke vente med at møde mine nye holdkammerater. Jeg har tidligere spillet i Sverige, så jeg kender lidt til skandinavisk fodbold, og det, jeg ved, er, at den danske liga er stærk med nogle gode hold, der gerne vil spille fodbold. Personligt håber jeg på, at jeg kan hjælpe holdet ved at lave mål. Jeg er hårdtarbejdende og en teamplayer, og jeg glæder mig virkelig til at bidrage til, at vi bliver i Superligaen, siger Kamara i pressemeddelelsen.

Alhaji Kamara får trøjenummer 45.

Spillerfakta:

Navn: Alhaji Kamara Fødselsdato: 16. april 1994 Position: Angriber Tidl. Klubber: FC Kallon, Djurgården IF (6 kampe/0 mål), IFK Norrköping (48/21), D.C. United (10/1), Al-Taawoun (14/5) og FC Sheriff Tiraspol (22/9). Landskampe/mål: 6/2 for Sierra Leone

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...