Vendsyssel FF og Diadora, der er eksklusiv tøjpartner til klubben, har netop forlænget samarbejdet frem til 30. juni 2020.

Diadora er Italiens største sportsmærke og har gennem tiderne beklædt de største sportsikoner i historien, lige fra Roberto Baggio og Marco Van Basten til det Italienske fodboldlandshold og Bjørn Borg. I dag er Diadora blandt andet hovedsponsor I FCN, FC Helsingør, FCM Håndbold.

Bestyrelsesformand Jacob Andersen tilkendegiver i en pressemeddelelse fra klubben, at han er rigtig glad for, at det er et lokalt firma, som der er indgået aftale med, idet Diadora har til huse i Frederikshavn.

- Vi havde tilbud fra andre mulige brands, som gerne ville samarbejde med os. Men Diadora gav os det bedste tilbud, og vi er som sagt meget glade for at kunne løfte det sportslige setup betragteligt med forlængelsen af aftalen.

- Det glæder mig især at vi i samarbejde med Diadora, har lavet en aftale som tilgodeser alle i og omkring klubben. Aftalen vil blandt andet give fordele til vores fans, samarbejdspartnere og frivillige; fortæller Jacob Andersen.

Direktør i Diadora Danmark - Lars Bo Christensen glæders sig over aftalen:

- Vi er rigtigt glade for forlængelsen af samarbejdet med Vendsyssel FF. Det har været afgørende at vi kan se os selv i Vendsyssel FF’s projekt, som vi finder rigtigt spændende og til gavn for hele regionen.

- Vi har haft en rigtig god dialog i forhandlingerne og glæder os over et udvidet samarbejde med en lokal aktør, som har gennemgået en fantastisk udvikling.

Ligeledes vil et resultat af samarbejdet blive, at spillerne i klubben bliver tilbudt endnu mere og bedre udstyr i dagligdagen.

- Det glæder mig meget, at vi med forlængelsen af aftalen kan løfte det sportslige setup yderligere og heri er det rigtige udstyr en meget vigtig del af vores hverdag. Det er afgørende, at vi har et professionelt setup til vores spillertrup og det bliver Diadora en meget stor del af, lyder det fra direktør Mogens Krogh.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...