Vendsyssel FF og Jakob Hjorth har forlænget kontrakten, så de nu har papir på hinanden frem til 30. juni 2019.

Jakob Hjorth har tidligere været tilknyttet på en deltidskontrakt, men overgår nu til fuldtid.

- Efter en del udskiftninger i dette transfervindue er vi nu i gang med at bygge et nyt hold op - og det glæder jeg mig til at være en del af. Samtidigt glæder jeg mig også over, at jeg overgår til en fuldtidskontrakt, hvilket kun er med til at styrke min udvikling som fodboldspiller, siger Jakob Hjorth i en pressemeddelelse fra Vendsyssel FF.

Klubbens administrerende direktør Mogens Krogh glæder sig over signingen.

- Jeg ser Jakob Hjorth som et af de største forsvarstalenter i NordicBet Ligaen, og han har gennemgået en fantastisk udvikling, siden han kom til Vendsyssel FF fra Jammerbugt sidste år. Han har allerede bevist, at han kan begå sig på højeste niveau i 1. division - og Jacob bliver en central og vigtig spiller for os i de kommende sæsoner, tilføjer Mogens Krogh.

Samtidig har klubben også forlænget aftalen med offensivspilleren Moses Opondo frem til sommeren 2019.

Moses Opondo har tidligere været tilknyttet på en deltidskontrakt, men overgår nu til fuldtid.

- Jeg er helt vild glad for, at jeg nu får mulighed for at fokusere 100% på mit fodbold. Da Mogens Krogh tilbød mig en forlængelse - og samtidigt en fuldtidskontrakt - var der ikke så meget at betænke sig om.

Med de nye forbedrede forudsætninger er mit fokus i de kommende sæsoner, at jeg naturligvis skal udvikle mig yderligere som fodboldspiller, men også at jeg skal kunne gøre en forskel i såvel den daglige

træning som i kamp - og så håber jeg selvfølgelig også at jeg etablere mig i start 11’eren siger Moses Opondo.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...