Efter en godkendt start på Vendelbohus som selvejende institution kigger man fremad

HJØRRING: Efter et første halvår som selvejende institution for Vendelbohus kan bestyrelsen konstatere, at det går, som det skal.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Det har været et travlt efterår med masser af teater, koncerter, foredrag, stand up- og andre arrangementer – ikke mindst hen over jul og nytår. Der kommer også flere henvendelser fra folk, der vil leje lokaler til konfirmation, bryllupper og begravelse.

- Det er så tydeligt, at alle er glade for at komme i huset og vi får mange positive tilbagemeldinger fra glade brugere, fortæller Jesper Spanner, der også kan konstatere, at der allerede er booket til mange arrangementer i det kommende år.

Selv om huset kan bruges, som det er, og som bestyrelsen har overtaget det, er der planer om forbedringer.

- Det er tydeligt at mærke, at kommunen i flere år har været usikre på, hvad man ville med huset. Derfor er der behov for at lave nogle forbedringer – ikke mindst ved husets indvendige udseende, siger Jesper Spanner, der dog også understreger, at det vil ske med behørig respekt for husets historie og charme.

I det kommende år vil foyeren og den lille sal blive malet og der er planer om at få repareret og udskiftet gulvtæpper nogle steder. Indtil videre har bestyrelsen kun søgt midler fra én fond. Det er til en tiltrængt energiforbedring, hvor man har søgt ENV-fonden, så den nuværende belysning kan erstattes af noget mere energivenligt. Der arbejdes også videre med ansøgning til flere fonde.

Bestyrelsen arbejder også på at få køkkenet i gang.

Efter en lidt tøvende start, har bestyrelsen nu også nye tanker om at få sponsorstøtte fra virksomheder mv. Der har også været overvejelser om at lave folkeaktier for huset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...