Nordjysk designer bag succes med Wonder Dragonfly

HJØRRING: Designer Torben Kragh Jørgensen, som oprindeligt er fra Hæstrup Mølleby og nu bosat i Singapore, står bag det nye danske designbrand NAV Scandinavia.
Første design fra Torben Kragh Jørgensen er Wonder Dragonfly.
Det kunstneriske design består af en guldsmed i stål med en aflang krop og fire vinger, der hver er udført i detaljerede mønstre. For at fuldende udtrykket balancerer guldsmeden på det yderste af en forfinet, tynd træpind, der holdes fast af designets base.
Kernen i designet er netop balancepunktet mellem guldsmed og træpindens spids. Når de to elementer sættes sammen i én komposition, vipper og drejer guldsmeden blidt rundt, mens den fanger og reflekterer rummets lys, så der opstår en rolig og nærmest meditativ stemning.
- I et miks af delikat balancepunkt og elegant udformede vinger sørger den fine guldsmed for en nærmest zen-agtig ro og kunstnerisk stemning i ethvert hjem, lyder det i en pressemeddelelse fra firmaet.
Den nye Wonder Dragonfly af designeren Torben Kragh Jørgensen fås i tre forskellige størrelser og farver, og det er således nemt at sammensætte designet på kryds og tværs og dermed skabe sit eget udtryk i boligen.
Læs mere på www.navscandinavia.com
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...