Omkring Det smukke landskab ved Skallerup, Vennebjerg og helt ud til Rubjerg Knude afholdes der flere vandringer i weekenden. Som optakt til Rubjerg Knude vandingen afholdes der aftentur i Skallerup, lørdag 12. august.

Her begynder vandringen fra Skallerup kirke, Grønne Klitvej 306, præcis klokken 16.00. Turen bliver gået som ført vandring og der kan vælges mellem 5 og 10 kilometer.

Søndag 13. august er der Rubjerg Knude vandring med start og mål fra Friskolen, Villerupvej, i Sønderlev. Her begynder vi at gå fra 9-10 og videre ud på 18, 20 eller 26 kilometer.

Fra 9-11 gås der ud på enten 5 eller 11 kilometer. På alle ruterne går vi ind over den smukt anlagte Vennebjerg Golfbane. Og alt afhængig af distance kommer vi forbi Vennebjerg kirke ved Klangshøjvej og dernæst Vennebjerg Mølle. Vi går op mod Rubjerg Knude fyr, gennem klitlandskabet til Mårup, hvor den gamle kirke stod. Den længste rute kommer en tur ud til havet ved Harrerenden.

Sidst på de enten 11, 18, 20 eller 26 kilometer kommer vi ud på en nyanlagt natursti, hvorfra der er flot udsigt op mod Vennebjerg kirke.

Turen er åben for alle interesserede. De 5 kilometer er idéel til stavgang, men deltagelsen sker på eget ansvar. Mød op og nyd det skønne landskab med Fodslaw i Hjørring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...