Hjørring Handel har masser af ting på programmet i det nye år, hvor Hirtshals dog render med en del af opmærksomheden

HJØRRING: Hjørring Handel satser på at gentage en hel del af succeserne fra 2018 - blandt andet arbejdes der ihærdigt på igen at afvikle modeshowet i Park Vendia, kvindeugen samt fire gange open by night i løbet af året.

Det fortalte Hjørring Handels event- og aktivitetschef, Rikke Ejsenhardt, da der tirsdag var nytårskur i den lokale handelsstandsforening.

Hun kunne dog også oplyse, at Stygge Krumpen Dagen i år er lidt usikker på nuværende tidspunkt - men til gengæld satser man på at kunne skrue op for de varme følelser i kolde februar.

14. februar er det Valentinsdag - og her opfordres medlemmerne til at tune sig ind på romantik og kærlighed.

- Lad os give de elskende mulighed for at give gode gaver, få lækre madoplevelser og sjove oplevelser, lyder opfordringen fra Hjørring Handel til medlemmerne.

Der pusles allerede nu med ideer om at udskrive en konkurrence, hvor vinderen måske kan score præmier, hvis han eller hun vil fri til sit hjertes udkårne den pågældende dag ...

Allan Sørensen, formand for Hjørring Handel, glædede sig blandt andet over, at Hjørring Handel næsten har fået 30 nye medlemmer i 2018, og nu favner 170 medlemmer.

Han varslede i øvrigt, at der nu sættes gang i arbejdet med at revidere kontingent-strukturen i Hjørring Handel.

- Det vil betyde, at det bliver billigere for nogle at være medlem, for andre dyrere, forklarede formanden.

6. marts er der generalforsamling på Hotel Phønix, men et nyt forslag er måske først klar til at blive behandlet på generalforsamlingen i 2020.

Det har i øvrigt været en torn i øjet på flere handlende, at eksempelvis sælgere af forsikringer og mobilabonnenter står i gågaden og henvender sig til byens kunder. Ifølge Hjørring Handel har man nu aftalt med Hjørring Kommune, at der ikke gives tilladelser til den slags i byen, når man står ved en pult, hvilket kan sidestilles med en stadeplads.

Årets udfordringer tæller også den omfattende separatkloakering i midtbyen, som kommune og handel løbende snakkes ved om, så det giver så få gener som muligt

Første etape - Strømgade - skulle gerne være afsluttet, når kyssetræet igen tændes i november.

Borgmester Arne Boelt gav medlemmerne af Hjørring Handel en orientering om rigets tilstand - og kunne blandt andet fortælle, at hovedbyen Hjørring på sin vis får lidt baghjul af Hirtshals i år:

- Vi havde 775 års købstadsjubilæum sidste år i Hjørring. Men det var ikke rundt - der er jubilæet i Hirtshals i år (100 år, red.), så der skruer vi lidt ekstra på gashåndtaget, sagde han til forsamlingen.

Kongehuset er inviteret til at deltage 22. juni i havnebyens festligheder, men ifølge kulturkonsulent Leif Lund har man endnu ikke fået en tilbagemelding på, om der kommer fornemt besøg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...