Syv unge, kvindelig kunsthåndværker præsenterer kunsthåndværk udført i træ, tekstil, glas, perler og glas

LØNSTRUP: Der må være kreativitet i drikkevandet i Lønstrup. Den lille by ved havet har i mange år været kendt for sit ambitiøse kunst og kunsthåndværk, og folk valfarter stadig hertil for at få fingrene i unikke værker fra lokale hænder.

Nu viser den nyeste generation af lokale kunsthåndværkere sit talent frem på Strandvejen 43 i Lønstrup fra 1. juli og henover sommeren i pop-up butikken Ung Hånd, hvor man kan erhverve sig værker af glas, tekstil, træ og perler.

- Igennem hele mit liv i Lønstrup har kunsten og kunsthåndværket være en inspirerende og trofast følgesvend, siger glaspuster og stifter af Ung Hånd Silje Lindrup, der selv startede sin karriere hos den lokale glaspuster Rikke Precht.

- Traditionen for kunst og kunsthåndværk i Lønstrup er unik, så jeg synes, det var naturligt at videreføre den med en ny ramme til kunsthåndværk fra unge hænder, og vi har de helt rigtige lokaler til det i hjertet af Lønstrup, fortsætter Silje Lindrup.

Ud af de syv kvindelige kunstnere, er de fem født og opvokset i og omkring Lønstrup.

- Vi har inviteret to talentfulde kolleger med i udstillingen, for selvom Lønstrup er fantastisk, er det altid godt med friske input udefra, siger Silje Lindrup.

De udstillende kunstnere er:

Nanna Vase Yde - træ

Sofie Morild - tekstil

Ida Cordius - glas

Lea og Liv Selsing - perler

Marie Breyen Hauschildt - glas

Lea Lacroix - træ

Silje Lindrup - glas

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...