Ny, kommunal vej gjorde det interessant for bilforhandler at udvide bag forretningen

HJØRRING: Det lignede umiddelbart en umulig opgave at lave en udvidelse for Uggerhøj på Frederikshavnsvej. Med boliger på den ene side og en tankstation på den anden lignede det en ny adresse, hvis der skulle udvides.
- Vi har en fantastisk beliggenhed på Frederikshavnsvej, hvor der kommer masser af biler forbi hver eneste dag. Samtidig ligger vi så tæt på centrum, at kunderne kan gå ind og handle eller låne en bil eller elcykel, mens deres bil er på værksted, siger Lars Mølgaard, der er filialdirektør hos Uggerhøj i Hjørring.
Så når man ikke ønsker at flytte, så må man tænke kreativt. Og pludselig gik Hjørring Kommunes og Uggerhøjs planer perfekt i spænd med hinanden.
Kommunen fik lavet en Kiss & Goodbye-"rundkørsel" mellem tankstation og McDonald’s ... og så blev jorden bag Uggerhøj og tanken med et interessant. Der er nemlig kommet masser af trafik op til rundkørslen, som både fører til skolen og idrætsfaciliteterne bag Uggerhøj.
Lars Mølgaard og Uggerhøj var hurtig til at slå til og købe noget jord af kommunen, så i stedet for at udvide langs Frederikshavnsvej, så blev det til 2800 nye kvadratmeter bag forretningen, men med den nye trafik op til boldbanerne og skolen bag ved står udstillingsbilerne perfekt.
- Vi kan se, at folk har fået øjnene op for bilerne. Det er næsten som at have fået en ekstra facade ud til vores kunder, nu hvor der kommer så mange mennesker kørende og gående på stierne her, smiler Lars Mølgaard og kigger ud over det nye areal fyldt med spritnye og brugte biler til salg.
Der er blevet lagt mange penge i udvidelsen, hvor ikke bare de nytilkøbte kvadratmeter, men også en stor del af Uggerhøjs gamle arealer har fået en gevaldig ansigtsløftning. Nu står bilerne ikke hulter til bulter på grus med store hegn omkring, men på fliser og meget organiseret. Og med pullerter i stedet for hegn, så potentielle kunder også udenfor åbningstiden kan kigge biler.
- Af hensyn til forsikringen er nogle af de nye biler dog bag hegn, men det er blevet meget nemmere at se dem, siger Lars Mølgaard.
Udvidelsen var en nødvendighed, da Uggerhøj forhandler hele tre bilmærker - Opel, Kia, Citroën. Derfor er det nødvendigt at have mange forskellige modeller af nye biler stående på Frederikshavnsvej.
- Vi har samtidig kigget i krystalkuglen, så der er gjort klar til, at der kommer flere elbiler. Vi har lagt ledninger i jorden, så vi er klar til fremtiden og ikke skal grave det hele op om nogle år, siger Lars Mølgaard.
Med i den store udvidelse er også forbedrede parkeringsforhold til kunderne.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...