I begyndelsen af maj var der koncert med musikere fra Aalborg Symfoniorkester, og for godt en uge siden spillede De Gråsprængte i gårdhaven ved Markblomsten. Begge gange med stor succes, der absolut ikke var mindre, da Aktivhusets Husorkester gav koncert med fællessang fredagen op til pinse.

Aktivhusets Husorkester var til lejligheden sammensat med Svend Høholt som kapelmester samt harmonikaspillerne Inger, Børge, Frank og Anker og Birgit med violin. Inden koncerten blev der uddelt sanghæfter til de omkring 50 ældre, der sad ude i gårdhaven i det flotte forårsvejr, ja det var næsten en sommerdag med 20 graders varme. I godt og vel en times tid sang og nynnede publikum med på alle de kendte sange. De ældre var meget glade for dette afbræk i hverdagen, og der var stor applaus til Aktivhusets Husorkestere.

Der er fortsat begrænsninger på besøg og aktiviteter, men stille og roligt åbner mere og mere op. Nu er gudstjenesterne på Vendelbocentret genoptaget. Dog skal der i forvejen reserveres plads. Den første gudstjeneste efter nedlukningen blev forleden afholdt af sognepræst Iben Aldal, og Kirsten Gaardbo spillede på klaver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...