Jonas Wiik og Flemming Dreisig giver koncert 30. juli

BØRGLUM: Tirsdag den 30. juli er der koncert i Børglum Klosterkirke. Det er solotrompetist i Det Kgl. Kapel Jonas Wiik og tidligere domorganist Flemming Dreisig, som har slået sig sammen om at lave en eksklusiv duo med orgel og trompet.

Jonas Wiik er uddannet fra Musikhøjskolen i Stockholm i 1989. Fra 1993-2007 var Jonas ansat som solotrompetist i Malmø Operaorkester og er siden 2007 ansat som 2. solotrompetist i Det Kgl. Kapel. Fra 2011 har Jonas været fast musiker hos Athelas Sinfonietta Copenhagen. Jonas underviser i øvrigt i trompet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Flemming Dreisig, hvis virtuose spil og usædvanlige improvisationstalent vakte beundring allerede ved hans debut som 19- årig, er en af landets allerstørste kapaciteter på orgel. Som den yngste nogensinde blev han som 21-årig ansat som domorganist i Maribo Domkirke og senere som domorganist ved Vor Frue Kirke i København. Samtidig har han været professor ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Gennem alle årene har man kunnet høre Flemming Dreisig ved utallige kirkekoncerter i ind- og udland.

Koncerten er et led i Vendsyssel Festival og begynder klokken 19.30. Dørene lukkes op til Klosterkirken kl. 18.45. Kirken er oplyst udelukkende med levende lys.

Billet pris uden festivalkort er 150 kr. Arrangør er Børglum Menighedsråd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...