August byder på Børnekræmmermarked, Internationalt Marked og Kunsthåndværkermarked

HJØRRING: Hjørring Handel frister med hele tre markeder i august - nemlig børnekræmmermarked, Internationalt Marked samt Kunsthåndværkermarked.
På lørdag 11. august er der børnekræmmermarked i centrum - og indtil videre har 100 børn sikret sig et bord til det store arrangement.
I den kommende uge møder 18 kræmmere op til Internationalt marked. Det åbner tirsdag, og boderne er på Springvandspladsen til og med lørdag 18. august.
- Kom og smag på hele verden fra 14. til 18. august, lyder opfordringen.
Markedet byder på kulinariske lækkerier, håndlavet kunst og festlige sælgere fra blandt andet Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien og Spanien.
Hjørring Handel inviterer lørdag 18. august til Kunsthåndværkermarked for 10 år i træk sammen med Kunstens Venner i Vendsyssel.
Der venter gæsterne et møde med hele 50 udstillere, der tæller nogle af Jyllands dygtigste kunsthåndværkere. Markedet er i Brinck Seidelinsgade, hvor der opstilles et stort telt.
- Der er alt et hjerte kan begære lige fra tekstiler, keramik, smykker, strik, til flet og meget mere. Kom og få en snak med kunsthåndværkerne og se og køb deres unikke designs, lyder opfordringen fra arrangørerne.
- Den høje kvalitet fastholdes i et tæt samarbejde med Danske Kunsthåndværkeres Nordjyllandsgruppe.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...