Sol og Strand i Lønstrup har nu sat navne på tre projekter, som vil få del i en pulje på 50.000 kroner.

LØNSTRUP: Foredrag og koncerter, ny legepladsredskaber og penge til Vennebjerg Mølle.

Disse tre initiativer vil i år alle få glæde af et nyt tiltag ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

- Vi har modtaget nogle spændende ansøgninger, som vidner om stor gejst og virkelyst her i lokalområdet, og det er rigtigt glædeligt, siger Jakob Risager Gravgaard, der er bureauchef hos Sol og Strand i Lønstrup.

Efter at have gennemgået de indkomne ansøgninger er der udvalgt tre kandidater, der alle kan se frem til en pose penge.

- Der er lagt vægt på, at projekterne er til glæde for både husejere, gæster og fastboende, siger Jakob Risager Gravgaard.

Lokalhistorisk Forening for Lønstrup og Omegn har ansøgt om støtte til foreningens arbejde med at arrangere foredrag, vandringer, koncerter og udstillinger.

Desuden er det besluttet at pege på Grundejerforeningen Nørre Knoldevej, som ansøger om penge til indkøb af nye legepladsredskaber, borde og bænke til området ved Skallerup Klit.

Endvidere er Fonden til Vennebjerg Mølles Bevarelse og Vennebjerg Mølles Venner blevet nomineret. Fonden ansøger om penge til vedligeholdelsen af den gamle historiske mølle.

- Der er tale om tre rigtig gode projekter, og heldigvis vil alle nominerede få del i håndsrækningen på de 50.000 kroner. Det bliver imidlertid op til husejerne, der er tilknyttet vores bureau, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede, siger Jakob Risager Gravgaard.

De tre kandidater skal nu i gang med at producere en video, som fortæller om projektet. Herefter får husejerne mulighed for at afgive deres stemme, og i august løftes sløret for, hvordan pengene fordeles.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...