Knap halvdelen af Dalsgaard Biler A/S er solgt til tre ledende medarbejdere og dermed er et generationsskifte indledt

HJØRRING: Knap halvdelen af Dalsgaard Biler A/S i Hjørring er solgt til tre ledende medarbejdere og dermed er et generationsskifte indledt.
Firmaet har siden 2001 har været ejet og drevet af Helle og Uffe Dalsgaard,
Værkstedschef Lasse Gustavsen, salgschef Kenneth Hartvig og adm. direktør Ronni Justesen har købt knap 50 procent af aktierne i virksomheden. De tre nye medejere har været ansat i firmaet i henholdsvis 14, 7 og 3 år.
Helle og Uffe Dalsgaard købte i 2001 virksomheden af daværende SKODA forhandler Kaj Hansen. Dalsgaard Biler A/S er i dag - udover at være SKODA forhandler - også autoriseret SEAT forhandler. Derudover omfatter virksomheden også et dækcenter, et PAVA rustbeskyttelsescenter, et bilvaskeanlæg, partnerskab i den landsdækkende kæde Carlounge, der importerer specialbiler og med egen afdeling i Hjørring. Dalsgaard Biler A/S er også aktionær i Hjørrings største automalervirksomhed Automaleren Hjørring A/S.
- Helle og Uffe har udover den store fokus på medarbejdere og trivsel, haft enorm stor fokus på god kundeservice og ord som ordentlighed og ordholdenhed, hvilket der i dag kendetegner virksomheden, fortæller Ronni Justesen i en pressemeddelelse.
Forretningen har gennem årene opnået indtil flere priser og 1. pladser når importørerne måler kundetilfredsheden hos kunderne og siden kårer forhandleren.
- I øjeblikket ligger vi i 2018 på en 1. plads på SEAT og 2. plads på Skoda ud af ca. 80 forhandlere, så vi holder - som vi har lovet Helle og Uffe - snuden i sporet, griner Ronni Justesen, der har været direktør i virksomheden siden slutningen af 2016.
- Jeg lærte et simpelt trick, da jeg startede i virksomheden, et trick som alle medarbejdere i virksomheden kender, fortæller Ronni Justesen.
Tricket er simpelt: "Sæt dig i kundens sted, vend enhver reklamation imod dig selv, mærk efter hvordan du selv vil forvente reklamationen bliver håndteret og hvad der skal til for at du selv vil blive tilfreds."
- Et simpelt, men ret effektivt råd, som målestok for hvordan man sikre sig, at kunden bliver tilfreds, når en reklamation er berettiget og håndteres korrekt.
Fra 1. oktober har Dalsgaard Biler A/S styrket dækcentret yderligere ved at ansætte Jan Niemann som daglig leder.
- Jan har i en årrække drevet egen autoforretning og har i den forbindelse gennem alle årene haft et tæt og tillidsfuldt samarbejde med Dalsgaard Biler A/S. Så vi kender hinanden rigtig godt og Jan står for alt det som vi også står for, fortæller Ronni Justesen:
- Så vi er rigtig glade at det lykkedes os at ansætte Jan på posten.
Helle Dalsgaard passer sammen med datteren Maria fortsat bogholderiet, hvorimod Uffe er i fuld sving med nye aktiviteter.
Uffe Dalsgaard involverede sig i 2016 sammen med en række investorer og aktionærer der tidligere var aktionærer i SOS Dansk autohjælp, i at etablere Redning Danmark A/S. En ny landsdækkende aktør indenfor redning og autohjælp. Selskabet tæller i dag ca. 30 selvstændige stationer ca. 180 køretøjer og et par hundrede medarbejdere.
Uffe Dalsgaard blev per 1. august 2017 ansat som Adm. direktør i selskabet, der i december 2017 overtog DK assistance og DK vejhjælp i Fredericia, hvormed man optog en kapitalfond i ejerkredsen. Med overtagelsen er selskabet det tredje største redningsselskab i Danmark.
Gennem UD Holding aps. ejer Helle og Uffe Dalsgaard en række virksomheder helt eller delvis, blandt andet UD ejendomme aps., der også har Dalsgaard Biler A/S som lejer i bygningen på Frederikshavnsvej 255 i Hjørring.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...