425 drønede rundt i Hjørrings stræder og gader på to ben torsdag aften

HJØRRING: Det nordjyske juleløb i Hjørring kunne længe inden startskuddet lød torsdag aften melde alt udsolgt.

Restaurant Bones, Hjørring Handel og Coast2Coast arrangerer løbet, og 425 løbere stod klar i startområdet.

Hjørrings forretningsdrivende gik i 2017 all in med ny juleudsmykning. Og i den anledning blev juleløbet også sendt fra start første gang. Løberne får nemlig på ruten god mulighed for at nyde byens lys.

- Vi synes, det kunne være sjovt at lave event sammen med Hjørring Handel, hvor en masse mennesker fik set julebelysningen i Hjørring, fortæller Ole Søndergård fra Bones Hjørring.

Løbet fik fuld opbakning fra år et. Der blev nemlig lynhurtigt udsolgt.

- Vi havde satset på 150 deltagere, og måtte sætte deltagertallet op til 250 - og det blev også udsolgt. Vi besluttede sammen med Hjørring Handel og Coast2Coast, at vi ville prøve igen i år. Der blev udsolgt øjeblikkeligt, og i år har vi 425 løbere. Og vi kunne have solgt endnu flere - det er fantastisk, tilføjer Ole Søndergård.

- Det er fedt for byen. Det er jo ikke alene 425 hjørringensere, der løber - der kommer også mange udefra og oplever byen.

- Og Hjørring tager sig jo smuk ud med al julebelysningen - selv i regnvejr.

Start og mål var også i år ved Restaurant Bones i Østergade.

- Løberne får en Bones Wrap, når de kommer i mål. Mange af dem vil gerne hurtigt videre, for det er jo lidt koldt at være ude på den her årstid.

Bones havde også restauranten fyldt op med gæster, så Ole Søndergård og hans team havde travlt. Ole Søndergård koordinerede, servicerede og lavede wraps på løbsaftenen.

- Det er næsten lige som at løbe en halvmaraton, grinede han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...