Hjørring BioCenter udskifter samtlige stole til luksusmodel - de gamle stole sælges til interesserede

HJØRRING: Hjørring BioCenter udskifter inden sommer samtlige biografstole til luksusmodeller med fodstøtter, elektriske nattestøtter og perfekt siddekomfort.

- Vi vil gerne fremtidssikre biografen, og nu bliver vi first-mover med de nye luksusstole. Vi har valgt at tage skridtet fuldt ud og udskifte samtlige stole i de fire sale - andre biografer vælger typisk at udskifte enkelte rækker, siger direktør Benny Bruun.

I første omgang bliver stolene i sal 1 og 3 udskiftet, og det betyder, at de to sale lukker efter påske. Men Hjørring BioCenter viser selvfølgelig fortsat film i sal 2 og 4.

Køb en biografstol

Udskiftningen af biografstolene betyder, at der er mulighed for at købe de nuværende biografstole, der blev sat ind i 2015.

Alle 315 stole i de to sale sælges efter først til mølle princippet i den rækkefølge folk byder ind, og salget af stolene foregår via henvendelse til Cinema Seat Group, der også skal levere de nye stole til Hjørring-biffen.

Interesserede købere kan læse mere om priser og reservation af stole på biografens Facebookside.

Total make-over

Salene renoveres fra gulv til loft. Alt ryddes ud, og der bygges et helt nyt repos med nye trin, nye tæpper og lamper. De nye sorte læderstole er større og bredere end de gamle stole, og derfor bliver der plads til færre biografgængere i salene. De 315 gamle stole i sale 1 og 3 afløses af 240 nye.

- Der bliver mere plads mellem stolene og ikke så mange stole i hver række. Og så bliver det meget, meget lækkert, lover Benny Bruun.

Renovering og opbygning af de første to sale vil tage fem uger, og herefter venter samme omgang til sal 2 og 4. Benny Bruun forventer, at den ”nye” biograf skal indvies midt i juli. Til den tid står alle fire sale klar med nyt inventar.

Og så har Benny Bruun i øvrigt flere nye planer for Hjørring BioCenter, der skal komme biffens både store og små gæster til gavn og glæde. Men dem vil han ikke røbe endnu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...