Flytningen er en del af PWT Groups spareplan - butikken i Metropol bliver til Tøjeksperten

HJØRRING: Tøjeksperten i Østergade og Wagner i Metropol flytter sammen i Metropol ShoppingCenter og bliver til én butik inden udgangen af juni måned.

Det oplyser PWT Group, der står bag begge butikker.

Kæden ønsker ifølge en pressemeddelelse fortsat en tydelig lokal tilstedeværelse i Hjørring, og fremover bliver det udelukkende gennem Tøjeksperten.

- Corona-krisen har været hård ved os, ligesom som så mange andre i samfundet, lyder det fra direktør i Wagner & Tøjeksperten, Simon Würtz i en pressemeddelelse.

- Dette er en måde for os, at spare nogle nødvendige omkostninger på, samtidig med, at vi bevarer en stærk lokal forankring i Hjørring, med én stor og stærk butik, hvor vi glæder os til at byde både eksisterende kunder fra Tøjeksperten, og nye kunder fra Wagner velkommen, fortsætter han.

Flytningen vil blive afviklet inden udgangen af juni måned, og Tøjeksperten vil de kommende uger afholde flyttesalg, og gøre sig klar til fremtiden i Metropol.

- Vi skal have ryddet op på varelageret, og derfor afholder vi de kommende uger et stort flyttesalg, ligesom vi har mulighed for, at få talt med vores kunder omkring flytningen, lyder det i pressemeddelelsen fra butikschef hos Tøjeksperten Jan Rasmussen.

- Det var ikke muligt at fastholde to butikker i byen længere, desværre, men når det nu ikke kan lade sig gøre, så er dette en god løsning, og vores kunder vil finde alle de samme stærke brands, som eksempelvis Lindbergh og Bison, fortsætter han.

Tøjeksperten flyttede i marts ind i Østergade 29 fra Østergade 6. Jan Rasmussen overtog forretningen i 2011 efter sin chef Carsten Pedersen, som han kom i lære hos i 2002.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...