Sidste års sommerfest i Lendum var en våd omgang, heldigvis var vejret meget bedre i år med sol og blå himmel sidste lørdag. Desværre regnede det voldsom fredag aften, hvor sommerfesten startede. Det betød dog ikke så meget, da festen var i det store telt på sportspladsen med fælles spisning, stegt flæsk med persillesovs og efterfølgende musik til "Nord for Harken". I hallen var der rulleskøjtedisko for børn.

Da fredagens regn havde gjort sportspladsen meget våd og mudret, var gummistøvler det rette fodtøj til lørdagens aktiviteter, der startede med optog gennem byen til sportspladsen, hvor der var gratis kaffe og rundstykker i teltet og hyggemusik leveret af Mikkel "Mayur" Nielsen og hans guitar.

På sportspladsen var der et væld af aktiviteter med tombola med 200 sponsorerede gevinster, hoppeborge, "Det muntre køkken", kræmmere både ude og i hallen og en kæmpe sandkasse. Der var fodboldturneringer mellem 20 U6 til U12 hold og en sjov gadeturnering mellem venner og naboer. Der var også inviteret til kagekonkurrence om at blive "Lendums Bedste Bager" med hjemmebagte boller og kringlekage.

Som altid var det lørdagens "Havetraktortræk", der tiltrak det største antal publikummer. I år var der 30 tilmeldte, der dystede i 6 forskellige vægtklasser. Traktortrækket var tilrettelagt af Slædeteam Dybvad, der er eksperter på området.

Sommerfesten sluttede om aftenen i teltet med sommermenu fra Solvej og musik fra "Kumpanerne" og lokal underholdning fra Dilettanterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...