Dinitrol Center Hjørring tilbyder som en plus-service gratis anti-bakteriel behandling af bilerne

HJØRRING: Jørgen Stokbæk har travlt med at rustbeskytte kundernes biler. Men lige nu er ordrerbogen ikke helt fyldt op. Corona-krisen sætter nemlig også sit præg på Dinitrol Center Hjørring på Egholmvej. Kunderne afventer situationen. Og derfor forsøger Jørgen Stokbro at få flere ind på værkstedet med rabatter - og en gratis omgang anti-bakteriel behandling af bilen.

Når bilen ruller ud fra værkstedet er alle bakterier fjernet fra bilens kabine - og behandlingen fjerner i øvrigt også eventuelle lugtgener fra bilen.

Behandlingen foregår ved hjælp af en ozon-generator.

- Så længe vi har corona-krise, fjerner jeg gratis alle bakterier fra bilerne, inden jeg sætter dem ud til afhentning. Det er et ekstra tiltag, siger Jørgen Stokbæk, der har fået inspiration til den ekstra service fra en anden branche.

Når bakterierne dør, forsvinder al lugt også. Jørgen Stokbæk har tidligere brugt Ozon-generatoren til at afhjælpe massive lugtgener.

- Man bruger også metoden i skibsbranchen, når man skal gøre lastrum til fødevarer rene, forklarer Jørgen.

Jørgen Stokbæk nåede, inden corona-krisen for alvor rullede ind over landet, at holde åbent hus i marts. Her fristede han med gode tilbud på undervognsbehandling, men han måtte i år erkende, at han kun fik en tredjedel af ordrerne i bogen sammenlignet med tidligere åbent-hus-arrangementer.

- Lige nu der nok at lave, men det varer ikke så længe, som det gerne skulle have gjort. Jeg mangler tre ugers arbejde i bogen.

Jørgen Stokbæk fortsætter med at tilbyde gratis anti-bakteriel behandling af bilerne hele april.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...