Pigerne fra HPR havde medbragt personlige breve fra HPRs nuværende 7. klasser,

HJØRRING: Tre piger, der alle er tidligere elever på Hjørring Private Realskole PR, besøger netop nu HPR’s venskabsskole i Gambia, Anne-Grethe skolen. Tvillingepigerne Nanna og Trine Ydesen samt Anne-Sofie Jørgensen er sammen med lærer Lotte Bastholm fra Ringkøbing på besøg i Gambia for at få et indblik i den lokale skolekultur samt foretage evalueringer og tests på eleverne i grade 6 og 7. Testene blev foretaget i fagene matematik og engelsk.

Pigerne fra HPR havde også medbragt personlige breve fra HPRs nuværende 7. klasser, som blev afleveret til de gambianske elever i grade 7. Brevene vakte stor glæde og eleverne i grade 7 skriver efterfølgende breve, som skal retur til HPR’s 7. klasser.

Anne-Sofie, Trine og Nanna har et indtryk af, at eleverne i grade 7 trives og er tilfredse med deres skolegang og lærere. Eleverne har store ambitioner for deres egen fremtid - de nævner bl.a. læge, minister og lærer som ønskværdige professioner for fremtiden.

I næste uge skal pigerne og Lotte Bastholm på hjemmebesøg hos en lokal elev i grade 7, for at få et indblik i den lokale kultur og familie. Der skal produceres en videofilm, som skal med til Danmark for at give de danske børn indblik i skoleforhold og familieliv i Gambia.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...