Et par snese tennis-interesserede slog et smut forbi i Hjørring

HJØRRING: Børn og voksne i alle aldre lagde vejen forbi, da Hjørring Tennisklub åbnede dørene op til Tennissportens Dag tidligere på måneden

Hos Hjørring Tennisklub var man velforberedt, så Tennissportens Dag kunne blive til en god oplevelse for de mange nysgerrige gæster, der kiggede forbi. Ketsjere og bolde var lagt frem, og klubbens trænere, samt bestyrelse stod klar til at hjælpe gæsterne godt i gang på banerne. Der var på forhånd lagt op til en aktiv og underholdende dag med streg under tennis – og det blev det.

Alle gæster fik tilbud om at prøve kræfter med ketsjer og bold og få en forsmag på, hvad tennis egentlig er for en størrelse. De fremmødte gæster tog godt imod udfordringen, og der var aktivitet på alle banerne i dagens løb, hvor gæsterne også blev introduceret for diverse tennisudtryk og klubbens forskellige træningstilbud.

Arrangementet varede fra klokken 10 - 14, og blev afholdt på Hjørring Tennisklubs baner på Børge Christensens Vej 10. I løbet af dagen kiggede cirka 40 tennis-interesserede forbi, og tennisklubbens formand, HC Hartmann-Nielsen, er godt tilfreds med fremmødet og dagens forløb.

- Vi er glade for, at så mange valgte at tilbringe deres lørdag hos os og håber, at arrangementet kommer til at resultere i flere nye medlemmer i klubben. Vi har en bred vifte af forskellige træningsforløb og gode tilbud til spillere i alle aldre og på ethvert niveau, siger HC Hartmann-Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...