Hjørring Kommune skal i gang med at finde en afløser

HJØRRING: Andreas Duus, direktør for Teknik- og miljøområdet i Hjørring Kommune, har meddelt, at han går på pension med udgangen af april 2019.

Det oplyser Hjørring Kommune i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne i denne forbindelse takke for et formidabelt, spændende, udfordrende arbejde og samarbejde gennem årene. Det har været supergodt at indgå i samarbejdet med de mange dygtige og dedikerede ledere og medarbejdere og det politiske niveau, siger Andreas Duus.

Han har været direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen først i den ”gamle” Hjørring Kommune fra 1996 og derefter i hele den ”nye” Hjørring Kommunes levetid.

- Jeg vil gerne sige en stor tak til Andreas for hans indsats igennem de mange år. Han har været en fremsynet direktør, der har haft stor fokus på udviklingen af hele området. Samtidig har Andreas været en god og behagelig kollega, der blandt meget andet har haft en stor rolle i opbygningen af den nye Hjørring Kommune fra 2007 og frem. Han kan med god samvittighed give stafetten videre, siger kommunaldirektør Tommy Christiansen.

Økonomiudvalget har i dag godkendt, at chef for By, Kultur og Erhverv, Bettina Hedeby Madsen indtil videre konstitueres som direktør for Teknik- og miljøområdet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...