Vestager holder talen ved grundlovsmøde

HJØRRING: Hun udskriver milliard-bøder og lægger arm med tech-giganter som Apple, facebook og Google - og 5. juni gæster hun en baghave i Hjørring: Vi taler naturligvis om den radikale Margrethe Vestager, der er konkurrencekommissær i EU.
- Det er en unik mulighed for at møde og høre Margrethe Vestager, når hun grundlovsdag kl. cirka kvart i to om eftermiddagen holder tale i haven på Kochsvej 18 i Hjørring. Det er så vidt vides første gang Margrethe Vestager er i Hjørring for at holde grundlovstale, lyder der fra Bo Jeppesen, der sammen med de radikale i Hjørring står for arrangementet.
Arrangementet er dog åben for alle politisk interesserede. Der serveres kaffe og kanelsnegle til arrangementet, som også har det nordjyske folketingsmedlem, Marianne Jelved som taler. Ligesom Nordjysk Pigekor har lovet at komme forbi og synge for. Det er tredje år, der er grundlovstaler i haven. Skatteminister Karsten Lauritzen og entertainer Niels Hausgaard har tidligere været på Kochsvej. Arrangementet begynder kl. 13. med tale af Marianne Jelved, derefter er der kaffe og jødekager fra Højene Bageren - og sang. Der er fri adgang for alle.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...