Stort velgørenheds modeshow - overskud går til Team Hjørring Youth

HJØRRING: Jyske Bank danner rammen om et stort velgørenhedsmodeshow torsdag 11. april klokken 18.30 i Jyske Bank, Østergade 23.

- Modeshowet holdes i Jyske Bank, fordi det er nogle rigtig gode lokaler til formålet, og så er der mulighed for siddepladser. Det ligger også centralt i byen, da butikker holder åbent efter modeshowet, fortæller Lone Krogh Andersen fra Team Hjørring.

Billetter kan købes hos Piaf, Marcus og Føtex og koster 100.-.

Alt overskud går ubeskåret til Team Hjørring Youth (THY19).

Pia Gregersen fra Piaf er initiativtager til modeshowet. Hun skal selv cykle til Paris og syntes, det er så fantastisk, at se hvad et projekt, som THY19 gør for 15 unge mennesker, som cykler med til Paris.

Det koster 40.000 kroner at sende en ung rytter til Paris. Alle pengene bliver hentet via sponsorer, fonde og velgørenhed, og de unge ryttere skal ikke selv betale for at deltage. Der er sørget for alt til de unge mennesker. Alle andre på Team Hjørring betaler selv for deres deltagelse.

Formålet med THY19 er at gennem træning, kostændring, socialisering og det at have et mål, gør at de unge mennesker får nogle succesoplevelser, flytter deres personlige grænser og bliver bedre i skolen.

Team Hjørring cykler til Paris for fjerde gang. Første gang var i 2013, 2015 og 2017. Der er i år afgang fredag 5. juli.

Tapas og revygrin

Til modeaftenen bliver der mulighed for at smage på vin, tapas og kage fra Føtex. Bryghuset giver smagsprøver på øl og Rema 1000 er vært med sodavand, vand og velkomstdrink.

I modeshowet vil der blive præsenteret tøj fra Piaf, Petri Lingeri og Marcus. Føtex viser børnetøj i samarbejde med Art of Dance og Vendelbo Cykler og Sport24 er på podiet med sportstøj.

Byens Optik viser det hotteste inde for brillemoden og Posh Shoes den nye skomode. Gade & Juul viser smykker og har ligeledes en stand, hvor man kan se og prøve smykker. Håret på modellerne bliver sat af Poul M og makeup bliver lagt af Matas.

Modellerne er alle Team Hjørring folk, som skal cykle med til Paris eller som er med på serviceholdet.

- Vi er rigtig glade for, at vi får besøg af Lundergård Revyen, som vil levere lidt spas undervejs. Mere vil vi ikke røbe, men det bliver sjovt, lover arrangørerne .

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...