Jacob Frederikisen viser skulpturer, der skaber eftertænksomhed og indbyder til dialog og samtale

LØNSTRUP: Art F inviterer til fernisering på sommerudstillingen ”Refleksioner over samfundet der flimre forbi” med JF Woodart - Jacob Frederiksen. En udstilling med skulpturer, der skaber eftertænksomhed og indbyder til dialog og samtale om verden omkring beskueren.

Ferniseringen er Fredag den 17. juli kl 15-17, Art F, Lønstrupvej 54, 9800 Hjørring

Ved ferniseringen er Jacob Frederiksen til stede for en snak om hans værker og tankerne bag.

Udstillingen kan ses frem til 15. august 2020, og der er åbent tirsdag-søndag klokken 11-16.30.

I perioden kan også ses nye værker af billedkunsterne, Phuc van Dang og Henrik Scheel Andersen.

Art F servere lidt godt til ganen, vi overholder selvfølgelig sundhedsmyndighedernes retningslinjer, så der må højest være 38 personer i butikken samtidig. Der er adgang til sprit og håndvask.

- Mine skulpturer er inspireret af verden omkring mig. Både det lokale og globale kan starte en tanke, der munder ud i en skulptur, siger Jacob Frederiksen om sin kunst:

- Når jeg begynder at save en skulptur, så har jeg i lang tid tænkt over den, lavet mentale skitser, kigget efter hvilke stykker træ der skal bruges til netop denne skulptur, hvilket stykke der skal bruges til fod osv.

- Der er noget fantastisk ved at tage et stykke træ fra min reol, og derefter lade det gennemgå processen med at tegne skulpturen op, save den ud, slibe, polerer og oliere den for til sidst at samle den, og derefter stå med hvad der i bund og grund er min tanke i fysisk form.

- Jeg vil gerne skabe noget som er visuelt tiltalende, men i endnu højere grad kan skabe refleksioner for beskueren”

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...