Med det nye gavekort kan firmaer, foreninger og private altid have en gave ved hånden

HJØRRING: Et ”tank-selv”-gavekort er nu på gaden i Hjørring. Kunderne kan købe gavekortet for ti kroner i byens butikker. Og når de så skal bruge en gave, går de blot på nettet og fylder gavekortet op med det beløb, som modtagerne skal have.

Vejledningen står i folderen, der følger med gavekortet - og det er let. Og så er det tilmed en god gaveide til kollegaer, venner og familie. Og det er en god gave til alle aldre.

- Det gavekort vi kender, er her stadig. Men nu har man også en ny mulighed - nemlig at tanke-selv, fortæller event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt.

- De fleste kender det. Man har glemt at købe en gave, eller skal pludselig til et eller andet og have en gave med. Og måske ved du ikke lige hvad du skal købe. Gavekortet gælder jo til mange butikker og alle aldre er glade for et gavekort.

- Det kan bruges til både konfirmationer, jubilæer, fødselsdage, bryllupper - og andre mærkedage.

- Vi håber, at personaleforeninger, bestyrelser, klubber og idrætsforeninger, hvor man skal anerkende et stykke arbejder eller fejre en mærkedag - vil have nogle kort liggende, som de selv kan tanke. Det er oplagt. Så har man altid en mega god gave lige ved hånden, siger Rikke Ejsenhardt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...