Tandlæge Mathias Rosenkilde Damgaard er ansat på klinikken

HJØRRING: Tandlægerne Gitte Dam og Hanne Kragelund har ansat tandlæge Mathias Rosenkilde Damgaard.
Og efter opstarten kan begge parter kun finde positive ting at fortælle om samarbejdet.
-Vi har fået ny inspiration fra en videbegærlig ung mand, der deltager aktivt i den daglige sparring tandlægerne imellem, så vi forventer os fortsat meget af samarbejdet, lyder det fra Hanne Kragelund, der har haft klinikken på Svinget 8 i Hjørring siden 2002.
- Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at arbejde sammen med to erfarne kollegaer, som har set og behandlet flere tænder end jeg kan drømme om. Deres fokus på kvalitetsfyldt arbejde, høj faglighed samt en virkelig god energi på klinikken er lige i tråd med, hvad jeg havde håbet på, siger Mathias Damgaard.
- Mathias er en udadvendt og behagelig person, som fra dag et har bidraget positivt til den gode stemning, både ved patientbehandling og i det hele taget på klinikken, siger Gitte Dam.
Mathias Damgaard er sammen med sin kæreste flyttet til Hjørring efter endt uddannelse i Aarhus.
- Det er rigtig dejligt at komme til Hjørring, der er en god stemning i byen, og vi er blevet taget rigtig godt imod af de venlige hjørringensere. Det er meget vigtigt for mig at bo i byen, så jeg kan deltage i det lokale liv, hvor jeg blandt andet er startet i Hjørring håndbold.
For mange er tillid utrolig vigtigt, når de sætter sig i tandlægestolen;
- Jeg kan godt forstå det er lidt grænseoverskridende at skulle behandles af en ny tandlæge, men tilliden er utrolig vigtig for mig. Derfor bruger jeg dagligt mine erfarne kollegaer for at diskutere og vælge den rigtige behandling, så patienten får den bedste rådgivning.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...