148 elever fra 40 skoler i Danmark har fordybet sig i dansk, engelsk og matematik

HJØRRING: I denne uge har Femhøje Idrætscenter dannet rammen for TalentWeek, hvor 148 grundskoleelever fra flere end 40 skoler i Danmark sammen med 21 gymnasieelever og universitetsstuderende har fordybet sig intenst i dansk, engelsk og matematik. I blandt underviserne er to tidligere HPR-elever, Ida Kindberg og Esben Ydesen, som nu øser af deres viden inden for matematik og erfaringer dels med at gå i gymnasiet dels med at gå på Universitet.
Esben Ydesen fortæller, at det er dejligt at komme tilbage til sin gamle skole og være med til at give noget af det tilbage, som man har lært. Jeg er stolt over at se, hvor pæn en stand skolen fremstår i. Ida Kindberg supplerer med, at er fedt at få muligheden for at formidle viden videre, og være med til at bestemme, hvad der skal undervises i, og så lærer man også selv en hel masse af at undervise andre. Desuden er det også dejligt at tænke tilbage på de mange gode timer, vi har haft med vores HPR-lærere, de røde døre og klasselokalerne. Jeg bliver helt nostalgisk, tilføjer Esben Ydesen, når han tænker tilbage på tiden som HPR-elev.
Undervisningen foregår dels i Femhøje Idrætscenter samt på Hjørring Private Realskole, som har være vært for de mange unge, der har brugt en uge af deres sommerferie. Målet med denne, og de øvrige 27 camps som TalentCampDK står for ud over de ganske land i løbet af et skoleår, er netop at give eleverne en intens og anderledes undervisning, hvor der virkelig er tid til fordybelse.
Udover den udfordrende undervisning i klasselokalerne på HPR, har TalentWeek også budt på mange forskellige aktiviteter, som TalentKop, hvor tværfaglige og sociale aktiviteter samt aftenhygge i idrætscentret har været i højsædet. Der bliver knyttet mange nye venskaber på tværs af skolerne.
Anders Friis, sekretariatsleder for TalentCamp.DK, også tidligere HPR-elev, fortæller at årets undervisere på TalentWeek er en bred vifte af dygtige studerende fra Aalborg Universitet, Århus Universitet samt Københavns Universitet samt engagerede gymnasieelever fra forskellige gymnasier i hele landet.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...