Nyt genbrugsmarked har fået godt tag i både standholdere og kunder

HJØRRING: Firmaet TakeNow har åbnet butik på Frederikshavnsvej 328, og hermed har genbrugsbutikken valgt et særdeles synligt udstillingsvindue ved Hjørrings største indfaldsvej.

TakeNow-konceptet findes i dag i Aarhus, Randers, Horsens, Fredericia, Viborg, Odense og Næstved.

- Vi er et genbrugsmarked, der lejer reoler, gulvstande og vitrineskabe ud til private og erhvervsdrivende. De lejer sig ind, og når de har stillet deres ting op, sørger vi for, at de bliver solgt, forklarer ejer og forretningsudvikler Christian Steenfat.

Foruden leje af stand betaler standholderne ti procent af omsætningen til TakeNow.

I Hjørring er TakeNow kommet godt fra start. Butikken åbnede 1. marts, og omsætningen har været opadgående.

- Vi har oplevet stor interesse fra standlejerne, og nu skal flere kunder lige opdage, at vi er i byen, tilføjer Christian Steenfat.

- Når først folk har besøgt butikken på Frederikshavnsvej, kommer de igen.

At TakeNow har valgt Hjørring har Christian følgende forklaring på:

- For det første ligger Hjørring centralt i Vendsyssel, og desuden er der et stort turistmarked i det nordjyske. Vi ved jo, at nordmænd og svenskere er helt vilde med vores koncept. Vi har en del norske og svenske opkøbere, der kommer i alle vores butikker. Også tyske kunder er interessante for os som kunder.

- Og med placeringen på Frederikshavnsvej, ligger vi jo ved siden af Bauhaus og Idemøbler - der manglede bare lige en TakeNow. Det er der kommet nu, smiler Christian.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...