Maxi Zoo Hjørring har taget initiativ til et par rådgivningsdage til hundeejerne

HJØRRING: En god forberedelse er vigtig, hvis hele familien inklusiv den firbenede skal ud og lave en masse aktiviteter i de dejlige sommermåneder.
Derfor inviterer Maxi Zoo Hjørring til rådgivningsdage den 18-19. maj, hvor butikkens dygtige personale deler inspiration og gode råd til, hvordan du og vovsen kan tage sikkert på eventyr sammen.
Familiens kæledyr har brug for stimulering, og i de varme sommermåneder er der mange muligheder for at være aktiv med vovsen.
- Har du brug for hjælp til, hvordan du kan forvandle den daglige gåtur til en sjov og aktiv udflugt, eller hvordan du kan fylde sommerferien med aktiviteter, der inkluderer din elskede vovse, så tag i Maxi Zoo Hjørring, når butikken holder rådgivningsdage fredag og lørdag den 18-19. maj, lyder opfordringen fra butikken i en pressemeddelelse.
Her kan hundeejere få vejledning af det kompetente personale til, hvordan de bedst kan få stimuleret dit kæledyr, rådgivning om motion og sundhed samt hjælp til at finde det rette udstyr, så familiens guldklump kan logre sig igennem de mange udendørs-eventyr.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...