Fredag om en uge udsmykkes Hjørrings gågader med 120 balloner - og næste år bliver det vildere

HJØRRING: Hjørrings julebelysning med kyssetræet er kendt i hele Nordjylland og mere til. Nu går Hjørring Handel igen nye veje. Sommeren skal nemlig også byde på en særlig oplevelse for byens gæster. Fredag i den kommende uge bliver der opsat 120 glasfiber-balloner over midtbyens gå-gader. Og det er bare første etape.

- Vi håber, at udsmykningen sammen med sandskulpturerne vil give endnu større wauw-effekt, og at alle lokale og turister vil gå hjem og fortælle om, hvor flot og exceptionelt, der er i Dejlige Hjørring, siger Rikke Ejsenhardt, der er event- og aktivitetschef i Hjørring Handel.

Spar Nord Fonden har bakket projektet op med 25.000 kroner.

- Grundlæggende er det vigtigt at støtte det lokale handelsliv - ikke mindst set i lyset af corona-krisen. Det handler om at handle lokalt og styrke det lokale - det er rigtig vigtigt for os, siger direktør Ole Peter Christensen fra Spar Nord Hjørring.

Og Hjørring Handel drømmer vildere og større om næste års udsmykning - hvis altså pengene kan rejses til næste fase af ballon-projektet.

- Jeg drømmer om en endnu vildere og smukkere Fase 2, siger Rikke Ejsenhardt.

De balloner der opsættes over gaderne i år, er ensfarvede i tre forskellige nuancer.

- Fase 2 vil bestå af balloner i farverne som i år, men med dekoration på. Og de vil så blive sat op i et miks med ballonerne fra første fase.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...