Overtagelsen sker for at kunne tilbyde produkterne med montage og for at sikre konkurrencedygtige priser for træbyggeriet

HJØRRING: Montagevirksomheden T-Byg Aps. i Hjørring bliver den 1. juli overtaget af Danmarks ældste og største producent af præfabrikerede byggeelementer, Taasinge Elementer A/S.

Taasinge Elementer køber alle aktiviteterne i T-Byg, der vil blive videreført i uændret form i det nye selskab, TE-Montage A/S.

T-Byg er et landsdækkende tømrerfirma med omkring 20 medarbejdere, der har specialiseret sig i montage af præfabrikerede byggeelementer. Den tidligere ejer, Torben Eriksen, fortsætter som direktør for det nye selskab.

Taasinge Elementer begrunder købet med, at firmaet fremover ønsker at kunne tilbyde kunderne ”one-stop-shopping”-løsninger, hvor montagen af byggeelementerne er en del af den samlede løsning.

- Vi ønsker at sikre, at såvel leverancen som udførelsen bliver af så høj kvalitet som overhovedet muligt, fortæller administrerende direktør Martin Tholstrup, Taasinge Elementer.

- Det har vi sikret med etableringen af det nye datterselskab, TE-Montage. Virksomheden er landsdækkende og har ekspertise og mange års erfaring med netop montage af byggeelementer i træ.

- Med overtagelsen bidrager vi også til at sikre, at træbyggeriet samlet set kan forblive konkurrencedygtigt rent prismæssigt i sammenligning med andre byggeformer. Den nuværende høje aktivitet på markedet bevirker nemlig, at priserne på montagen nogle gange bliver presset lidt for højt op, og den udvikling kan være en trussel for træbyggeriets samlede konkurrenceevne, fortæller Martin Tholstrup.

Taasinge Elementer beskæftiger i dag omkring 180 medarbejdere på de tre danske produktionsenheder på Tåsinge ved Svendborg, Hampen i Midtjylland og Ugilt i Nordjylland samt på fabrikken i Letland. Herudover ejer Taasinge Elementer Nordic Build og er hovedaktionær i den norske virksomhed RVT, der fremstiller præfabrikerede facadeelementer af træ. Taasinge Elementer indgår i den store børsnoterede nordiske koncern, Nordic Waterproofing, der er en af de førende aktører på markedet for bygningsbeklædning og -tætning i Nordeuropa. Koncernen omfatter brands og varemærker som Phønix Tag Materialer, Mataki, Trebolit, Kerabit, Nortett, Seal Eco og SPT Painting.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...