Flittige motionister i VENDIAFitness brugte tre timer til fordel for sygdomsramte børn og deres familier

HJØRRING: Lørdag var luftfugtigheden høj i VENDIAFitness i Hjørring, da mere end 60 deltagere deltog i et cykel- og styrkeevent af tre timers varighed.

Eventen blev afviklet til fordel for SMILfonden, der støtter sygdomsramte børn og familier.

Deltagerne havde betalt 300 kroner for at deltage - kombineret med bidrag fra nogle af de virksomheder, der sponserede forplejningen, endte det med, at VENDIAFitness nu kan støtte SMILfonden med 20.400 kroner.

Den daglige leder hos VENDIAFitness, Johnny Kallehauge, oplyser, at det er anden gang, man holder evnten til fordel for fonden.

- Folk vil gerne støtte op om noget, når det gælder støtte til sygdomsramte børn. Så spiller det nok også ind, at fonden har støttet børn på sygehuset i Hjørring - og at direktøren for fonden, Sisse Fisker, er lidt lokal (fra Tårs, red), siger Johnny Kallehauge.

Sisse Fisker grundlagde SMILfonden, efter hun selv var indlagt med sine to drenge, der som små blev opereret for lyskebrok.

Under sygdomsforløbet fik hun idéen til at lave en forening, der kan forsøde livet for familier, som kæmper med sygdom igennem måneder og år.

- Det er så vigtigt, at vi forkæler de her børn og deres familier, der til daglig kæmper en sej kamp med deres sygdom. Vi giver dem noget rart at tænke på, så det næste gang er lidt nemmere at komme på hospitalet, lyder det fra Sisse Fisker, direktør og stifter af SMILfonden.tn

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...