Svanhede: - Vi har på trods af den trælse tid fået en god modtagelse både i butikken i Skagen og i ostebilen

HJØRRING: Henrik Svanhede fra Hjørring købte 1. marts Skagen Ostehus med tilhørende ostebil, som hver fredag og lørdag holder ved Metropol i Hjørring, og nu udvider han med nethandel.

- Vi tilbyder et stort udvalg af spændende nordjyske oste fra blandt andet Ingstrup Mejeri, europæiske oste samt charcuteri i form af pølser og skinker med videre, som sendes til hele Danmark.

- Vi har på trods af den trælse tid fået en god modtagelse både i butikken på Havnevej i Skagen og i ostebilen, som holder i Hjallerup tirsdage, Vodskov torsdage og Hjørring fredage og lørdage. Efter mange opfordringer kan kunder over hele landet nu også bestille og få tilsendt blandt andet vores populære Skagen-oste, fortæller Henrik Svanhede.

Kort tid efter han overtog Skagen Ostehus, begyndte Coronakrisen at lukke dele af Danmark ned, og Henrik Svanhede kan også se på omsætningen, at der mangler gæster udefra.

- Heldigvis bakker de lokale i Skagen og i hele Vendsyssel godt op. Kunderne er meget glade for vore nye oste- og charcuteribakker, altså tapas med oste, pølser, paté og italiensk brød, som også kan bestilles til afhentning i ostebilen, fortæller Henrik Svanhede.

Læs mere på: www.skagenostehus.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...