Samtidig med at studenterhuen blev sat på hovedet har to af Fortunas talentfulde, unge spillere valgt at fortsætte studierne, i en lidt speciel retning

HJØRRING: Sandra Jacobsen og Olivia Bergmann fortsætter som stud. fodbold hos Fortuna Hjørring.

De to spillere har begge forlænget deres aftaler med Fortuna med et år, hvilket cheftræner Niclas Hougaard er yderst tilfreds med.

- Nu de begge har afsluttet deres studentereksamen, kan de i endnu højere grad planlægge hverdagen efter fodbolden, så jeg ser meget frem til det fortsatte samarbejde med dem, siger Niclas Hougaard.

Og her er så lidt om, hvilke spillere det er, Niclas Hougaard får at arbejde med:

- Sandra Jacobsen har på trods af manglende spilletid taget store skridt i sin udvikling denne sæson, og er en fantastisk spiller at have med i truppen. Sandra arbejder hver dag målrettet og dedikeret, og er garant for en god træningsindsats, hvad enten det er i den individuelle træning eller i holdtræningen. Sandra kommer i næste sæson til at kæmpe om posten som målmand på liga-holdet sammen med vores anden unge keeper Freja Thisgaard. Vi håber, at Sandra kan fortsætte udviklingen, hvor hun nu samtidig også kommer et skridt tættere på spilletid i næste sæson.

- Olivia Bergmann er en godt spillende stopper, der har sine store forcer med bolden. Olivia har i år vænnet sig til niveauet i Kvindeligaen, og hun er nu klar til at komme ind og spille mere på vores Kvindeliga-hold. Hun er meget boldsikker, har et godt overblik og er på mange måder en moderne forsvarsspiller, der kan tage bolden med forbi presset og derigennem kan give os en god sikkerhed med bolden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...