25 års jubilæum hos NORDJYSKE Medier - journalist Birgit Eriksen fejret

HJØRRING: Humor og arbejdsomhed går hånd i hånd, når det gælder journalist Birgit Eriksens arbejdsdage.

Det er de færreste i tvivl om i NORDJYSKE Mediers åbne kontorlandskab på Sct. Olai Plads i Hjørring - onsdag blev det markeret, at hun havde 25-års-jubilæum i virksomheden 1. september.

Her måtte hovedpersonen give både telefonen og det nærmest evigt klaprende tastetur en pause - fra middagstid begyndte det nemlig at strømme ind med gæster i form af kilder, kolleger, familie, venner og samarbejdspartnere.

Enkelte af dem blev endda kørt lige til døren i Krummes tog, der tøffede i hælene på et truttende Vendia Orkester.

Efter en hel del håndtryk, krammere og gaver, der skiftede hænder, blev de besøgende kanaliseret op på overetagen til en bid brød.

- I har alle været med til at sætte præg på mine arbejdsdage gennem årene. Fordi I er - eller har været engagerede - i det lokale liv. Jeg har stor respekt for jer og jeres indsats. Det har altid været en fornøjelse at samarbejde med jer og fortælle den lokale historie til læserne. Det vil vi fortsætte med - sammen, lød det fra jubilaren.

Med træsko på

Birgit Eriksen har Hjørrings ugeavis, Vendelbo Posten, under sine vinger - men har tidligere også bestyret Oplands Avisen i Brønderslev, og inden da var hun tilknyttet dagbladet i Brønderslev, hvor hun også dækkede byrådsmøder.

- Vi har altid sat pris på det, der er skrevet fra byrådet. Det har været godt skrevet med både vid og bid, sagde Brønderslevs borgmester Mikael Klitgaard, der havde krydset kommunegrænsen i dagens anledning. Det gør Birgit Eriksen i øvrigt hver dag, idet hun er bosiddende i Øster Brønderslev.

NORDJYSKE Mediers redaktør for ugeaviserne, Carl Christian Madsen, tog også ordet og pegede blandt andet på Birgit Eriksens evne til at gå ind i folk med træsko på:

- Hun kan nemlig rigtig godt lide at være tæt på de mennesker, hun skriver om - og det er den tilgang, der sikrer samhørigheden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...