De nye trøjer til superligaklubben har været længe ventet - fanshoppen i Østergade åbnede fredag

HJØRRING: Vendsyssel FF vil være mere synlig i Hjørring. Derfor har superligaklubben åbnet en fanshop i Østergade 43.
Og det træk ser ud til at være en god beslutning. Kunderne stod klar inden butikken officielt slog dørene op. Og det store hit var de spritnye superligatrøjer til både børn og voksne. På bare 20 minutter blev der solgt 25 trøjer, og det gav bestyrelsesformand Jacob Andersen en travl debut bag disken.
- Vi vil gerne have mere synlighed her i Hjørring overfor klubbens fans og sponsorer, siger Jacob Andersen.

Flere ansatte

I forbindelse med butikken er der indrettet kontorfaciliteter til klubbens salgsadministration, og her får klubbens nye administrerende direktør, Lars Glinvad, plads.
Det sportslige set-up vil fortsat have base i Vrå med sportsdirektør Mogens Krogh i spidsen.
Salgschef Aage Strøm får også skrivebord i Østergade.
- Her får vi mere synlighed - og mere plads. Vi er jo blevet flere ansatte, fortæller Aage Strøm og tilføjer, at endnu en sælger skal ansættes på VFF-teamet.
Med oprykningen til Superligaen har VFF kigget andre klubber over skulderen.
- Og vi tror på vores eget set-up, men vi vil udbygge forretningen. Vi mener, at der er meget mere at hente i lokalområdet. Vi er blevet mere attraktive, efter vi er kommet i superligaen.

Ansigtet udadtil

I fanshoppen havde Michelle Lange travlt med at finde trøjer i rette størrelser. For to uger siden tiltrådt hun stillingen som teamkoordinator, og hun løser en lang række praktiske opgaver i forhold til klubben, trænerne og spillerne.
Og udfordringen er i kyndige hænder, idet hun har varetaget en lignende stilling i superligaklubben i Lyngby i otte år.
- Fanshoppen er vores ansigt udadtil i Hjørring. Og det er første dag vi sælger de nye trøjer, som man kan få trykt spillernavne på med det samme, sagde hun og tilføjede, at flere varer er på vej til hylderne. Blandt andet halstørklæder og huer.
De nye trøjer får fansene brug for allerede på mandag, hvor Vendsyssel FF møder AaB på hjemmebane.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...