116 veloplagte kroketspillere fra hele Vendsyssel samlet

ASTRUP: Sidste onsdag var 116 veloplagte kroketspillere fra hele Vendsyssel samlet til stort kroket mix-stævne i Astrup. Et mix stævne er et, hvor spillerne fra de 18 deltagende klubber blandes på de forskellige hold. Et hold består af fire spillere, og med 116 deltagere blev deltagerne opdelt i 29 hold med spillere fra de mange klubber.

Carl Christian Olsen fra Kroketudvalget Vendsyssel under DGI bød velkommen og rettede en særlig velkomst til den nystiftede klub i Løkken, som var repræsenteret med 11 deltagere. Herefter blev spillerne opdelt i hold og sendt ud på de 29 afmærkede baner. Da hver bane er på 20 x 30 meter krævede det meget plads, noget som idrætsanlægget ved Astrup-Sønderskov Hallen kunne indfri.

Efter halvanden times spil var der spisepause med medbragt mad i hallen, hvorefter spillet fortsatte indtil klokken 21, hvor der var afslutning med kaffe og kage.

Næste gang der er Vendsyssel mix stævne er i august måned, hvor det holdes i Hou.

Astrup Kroket Klub træner hver tirsdag aften fra klokken 18.15 til 21 samt fredag eftermiddage fra klokken 13 - 17. Al træning og konkurrencespil foregår på banerne ved Astrup-Sønderskov Hallen. Kroketklubben er en afdeling under Astrup-Sønderskov Idrætsforening, og et medlemskab af kroketklubben er samtidig et medlemskab af idrætsforeningen. Alle er velkommen til træningsdagene, hvor der er lejlighed til at prøve kræfter med kroketspillet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...