Hjørring Kommune skal igen have ordnet sine bankforretninger af Sparekassen Vendsyssel

HJØRRING: Hjørring Kommunes bankforretninger har været udbudt i licitation. Blandt de indkomne tilbud har Hjørring Kommune valgt Sparekassen Vendsyssel. Aftalen er foreløbig gældende for en 3-årig periode med mulighed for forlængelse.

Borgmester Arne Boelt glæder sig over, at valget er faldet på Sparekassen Vendsyssel:

- Sparekassen Vendsyssel er et pengeinstitut med stor lokal forankring og med hovedsæde i kommunen. Hertil kommer tillige, at Sparekassen Vendsyssels tilbud til fulde lever op til Hjørring Kommunes krav og efterspurgte behov for service. Udslagsgivende i valget af pengeinstitut har dog været økonomi, hvor tilbuddet fra Sparekassen Vendsyssel var det mest økonomisk attraktive blandt de indkomne.

Administrerende direktør i Sparekassen Vendsyssel Vagn Hansen glæder sig også over, at Hjørring kommune igen har valgt at blive kunde i Sparekassen Vendsyssel:

- Hjørring Kommune har tidligere været kunde i Sparekassen Vendsyssel, så vi kender hinanden godt. Dertil kommer, at vi synes det er et rigtig godt match, at en kommune vælger at blive kunde i en garantsparekasse. Det betyder, at der ikke findes aktionærer, som skal have udbytte. Det overskud, der hvert år skabes i Sparekassen Vendsyssel, bliver i virksomheden og dermed i

kommunen, siger Vagn Hansen og fortsætter:

- Det betyder meget for et lokalt pengeinstitut som os, at Hjørring Kommune – kommunens største arbejdsplads – netop har valgt Sparekassen Vendsyssel til som ny bankforbindelse. Med seks afdelinger i Hjørring Kommune er vi repræsenteret i langt de fleste byer i kommunen, og vi er derfor let tilgængelige for kommunen og borgerne.

Sparekassen Vendsyssel har inden for det sidste halve år i øvrigt indgået tilsvarende samarbejder med Lemvig og Jammerbugt Kommune.

Sparekassen Vendsyssel har ca. 130.000 kunder, hvoraf ca. 40.000 er garanter. Sparekassens filialnet består af 33 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland

samt to afdelinger i København og beskæftiger i dag 498 medarbejdere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...