En aften med latterkrampe og gode livskloge pointer

HJØRRING: Tårerne flød af grin og nogle fik ligefrem mavekramper af latter, da Mette Brath og Hjørring Cykelklub CCH, inviterede til foredrag med Lindy Aldahl fra ”Rigtige Mænd”.

Foredrag var på Halvorsminde efterskole, og dramasalen var fyldt med latter og anekdoter fra Lindy Aldahl, der med hele kroppen, fortalte om livet som tv-kendis og medvirkende i Rigtige Mænd, Sæson 1.

Lindy har nu i fem år rejst landet rundt, som en eftertragtet foredragsholder.

- Han forstår virkelig at fylde et rum med latter og livsglæde. Helt uden hjælpemidler, fyrer han den af i to timer, dog afbrudt af en pause, hvor Halvorsminde diskede op med lækkerier i kantinen, fortæller Mette Brath.

- Lindy er skøn selvironisk og ligefrem, og griner selv højlydt under foredraget. En murer der har opdaget nye talenter, og tak for det, tilføjer Mette Brath.

Flere cykelrytterer fra CCH samt Mettes gymnaster og kunder, familie og venner - flere generationer - var samlet til en munter aften.

Overskuddet fra aftenens foredrag går ubeskåret til Hospitalsklovnene på Børneafdelingen i Hjørring.

Lindy smed et par af hans Bøger ”Husk lige hyggen” i indsamlingen, som kan give forældrene, der er medindlagt et tiltrængt smil på læben ved sygesengen.

- Bogen er skrevet af Lindy, og han pointerer netop, at livet er andet end træning og diæter med en masse forbud. Det handler om balance i livet. Er man aktiv i hverdagen, er der også plads til bordets glæder.

Og det er netop også kostvejleder Mette Braths motto: Lidt men godt - alt med måde.

- Mange mennesker er ”enten eller eller ”. Det handler om det gode liv.

CCH og Mette Brath takkede for gæstfriheden på Halvorsminde Efterskole.

- Og endnu mere tak til alle, der deltog og gjorde aftenen til en af de bedre. Responsen var stor bagefter, mange mente de aldrig havde grinet så intens og så længe nogensinde før, tilfjer Mette Brath.

Halvorsmindes personale opfordrede Mette Brath til at arrangerer flere lignende foredrag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...