Igen i år arrangerede Astrup-Sønderskov Idrætsforening stor sommerfest ved hallen. Sommerfesten var tilrettelagt i samarbejde med Skolekredsudvalget fra Astrup-Sønderskov Friskole.

- Grundet succesen sidste år er der også i år en stor kunstmessen i Hallen. Der er hele 20 forskellige udstillere, der viser deres arbejder. Det er malerier, keramik, glaskunst, kunst med drivtømmer og meget andet, fortæller en begejstret Julie Leerskov, der er initiativtageren til kunstmessen og medlem af Skolekredsudvalget. Sommerfesten begyndte allerede i fredags med Friskolens cykelsponsorløb, og der var hoppepuder, tombola, grill, øltelt og hygge på pladsen. Lørdagen startede med fodboldkampe for dem under 11 år, og herefter åbnede den store kunstmessen i hallen og de mange aktiviteter på pladsen ved hallen som også omfattede stor veteranbiludstilling og Hjørring og Saltum Veteranklubber afholdt stumpemarked.

Der var "Fald-i-vandet-bassin", hvor publikum kunne skyde sin lærer eller træner i vandet. Astrup Rideklub tilbød ponyridning til børnene, og Astrup Kirke havde lavet et spændende "Disciple-løb" og flødebollekast. Lørdag aften var der inviteret til familiefest med spisning og dans. Her deltog 150 i festlighederne. Overskuddet fra alle de forskellige aktiviteter under sommerfesten går til Idrætsforeningen og Friskolen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...