Tornby Gymnastik Forening holdt stor MGP Fest i Tornby Hallen lørdag aften.

Både fra Tornby, Horne, Hirtshals og Hjørring kom der i alt omkring 80 børn i alderen 6 til 12 år.

Alle deltog aktivt i de forskellige aktiviteter som de frivillige i Tornby havde sat op. Specielt Parkour banen og Beauty Salonen var der stor aktivitet hos. Derudover var der mulighed for at få taget billede på den røde løber, danse aktiviteter samt inde fodbold og hockey.

Midtvejs på aftenen fik børnene mad som var leveret fra "Mad tømreren", og senere både popcorn, saft og slikposer fra den lokale Daglig Brugs.

MGP bar, masser af madrasser og storskærm blev åbnet op for kl. 20 hvor det store show i Aalborg gik på skærmen. Samtidigt fik forældre mulighed for en snak, kaffe og kage i en lille forældreafdeling.

Festudvalget, som bestod af to trænere fra gymnastikforeningen (Pernelle Thomsen og Diana Holm Andresen) og bestyrelsesmedlem Janne Mørch Andersen, kunne allerede gennem aftenens forløb konstatere at aftenen var "en stor succes".

- Og det kunne vi ikke have gjort det uden de fantastiske børn og frivillige, fortæller Janne og fortsætter:

- Vi er allerede nu gået i tænkeboks til næste år, hvor vi igen håber på lige så stor opbakning fra de forskellige byer omkring Tornby.

Vores arbejde for i år er endnu ikke afsluttet da alle børnene der fik taget billede får i disse efterfølgende uger en kopi pr e-mail, til minde om en god og sjov aftenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...