Dana Cup Sportscenter og CCH er klar til afgang 15. september

HJØRRING: Dana Cup Sportscenter, Cykel Clubben Hjørring og DGI Nordjylland er klar med et stort cykelløb 15. september. Løbet har navnet "57° North - Bike Event".
Løbet er for alle aldersgrupper helt fra seks til 80 år, og både begynder, let øvede og øvede kan deltage.
- Vi håber, at rigtig mange vil være med - også firmaer og familier - så vi kan skabe en ny tradition i Hjørring, fortæller salgs- og eventchef Dennis Morild fra Dana Cup Sportscenter.
Børn under 12 år cykler gratis med.
- Der er allerede nu stor interesse for løbet, så vi håber på rigtig mange tilmeldinger.
Arrangørerne håber, at mindst 750 motionister vil cykle med i debutløbet i år

Løb med tre ruter

Start og mål er ved Dana Cup Sportscenter på Børge Christensens Vej 5 i Hjørring, og her er der omklædning- og badefaciliteter samt mulighed for overnatning.
Løbet byder på gode naturoplevelser, motion og samvær og der vil være noget for alle, både store og små, lover arrangørerne.
57° North er delt op i forskellige ruter og discipliner. Der er tre ruter på henholdsvis 45, 75 og 140 km på landevej og to gravel- og MTBruter, hvor der vil være en blanding af grus, skov og markveje på 66 km og 100 km.
På ruterne 75 og 140 bliver tiden registreret ved en lille chip, og deltagerne vil umiddelbart efter løbet, kunne tjekke deres tid online.
- Da det er et bike event for alle, så bliver der offentliggjort en resultatliste, men der vil ikke være kåring af vindere. I stedet vil der være lodtrækningspræmier på startnumrene.
Startskuddet lyder fra startområdet ved Dana Cup Sportscenter i Hjørring, og herfra begiver rytterne sig ud på de forskellige ruter. Hjørring Handel er medspiller i forhold til løbet, og på alle landevejsruterne vil deltagerne i hold køre gennem gågaderne i Hjørring, inden de slippes fri på Hirtshalsvej.

Elcykler på familietur

Familieruten er på 45 kilometer, og på denne distance er det også tilladt at deltage på elcykel.
Der er depoter på ruterne - blandt andet ved Skallerup Seaside Resort. Der vil for alle deltagere på alle ruter være et måltid mad efter turen i fiberhallen, og der vil for alle være mulighed for at købe øl og vand i start- og målområdet.
Sidste frit for tilmelding er 10. september via: dgi.dk/57north
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...