Shoppingcenter i Hjørring fejrer 11 års fødselsdag

HJØRRING: Metropol ShoppingCenter fejrer 11 års fødselsdag i den kommende weekend med en stor auktion over attraktive gaver og gavekort.

Gaverne og gavekortene er fra centerets butikker og samarbejdspartnere. Og alle pengene fra auktionen går til hospitalsklovnene på børneafdelingen på Regionshospital Vendsyssel.

Borgmester Arne Boelt er auktionarius.

- Kom og støt en god sag og byd på nogle af de flotte ting, lyder opfordringen fra Metropol.

På listen over auktionsemner står blandt andet en miniferie i Skallerup Seaside Resort samt et gavekort på tre timer i en mobil saunahytte med champagne og frugt et sted på stranden mellem Rødhus og Løkken. Det er også muligt at byde på blandt andet guldpakker til Hjørring Biocenter, samt solbriller, en middag, et sengetæppe, en forårsjakke samt en stribe gavekort.

Auktionen begynder klokken 12.30 lørdag 2. marts. Fredag klokken 15 er der brunsviger til de første 500 kunder på centertorvet, og søndag 3. marts er der fastelavnsfest klokken 11 for alle børn til og med 12 år. Tøndeslagningen foregår i tre aldersgrupper.

Kunderne kan desuden deltage i en fødselsdagskonkurrence om et gavekort på 3000 kroner til SunCharter. Det eneste de skal gøre for at være med i konkurrencen er at udfylde en kupon på centertorvet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...