Kun halvdelen af de børn, der ringer om hjælp får svar

HJØRRING: Kun halvdelen af de børn, der rækker ud efter hjælp på BørneTelefonen, oplever, at deres henvendelse bliver besvaret.

Derfor holder Børns Vilkår landsindsamling søndag 22. marts.

Hjørring er et af de steder, hvor der fortsat er ledige ruter.

Det er børn, der vokser op med misbrug, vold, overgreb og krænkelser, der har brug for børnetelefonen. Børn der føler sig forkerte, usikre, bange og alene. Bliver mobbet i skolen og ikke føler sig gode nok. Børn der i nogle tilfælde tænker, at det overhovedet ikke er værd at være til.

På BørneTelefonen mødes de af en frivillig rådgiver, der lytter til dem og hjælper dem til at finde viljestyrken og redskaberne til at ændre på det, der gør ondt eller giver dem perspektiv og gode råd til at håndtere det, der fylder i deres liv.

- Det kræver utroligt meget mod for børn at række ud efter hjælp. Derfor er det så vigtigt, at der sidder nogle klar til at besvare deres henvendelse. Som indsamler er man med til at sikre, at ingen børn står alene med deres problemer.

- Derfor håber vi, at så mange som muligt vil gå på gaden sammen med os søndag den 22. marts, siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

Man kan melde sig som indsamler og vælge en rute på stopsvigt.dk. Tilmelding inden 15. marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...