SE BILLEDER - Brian Lykke, Drama Queen, ABBA-chicks, Tina Turner, Birthe Kjær og Hanne fra Holme-Olstrup på scenen i Park Vendia

HJØRRING: Der var mode - masser af mode til både mænd, kvinder og børn. Der var flot hår, seje briller, smuk makeup, lækre tasker, smukke blomster og fede sko. Og der var bare meget mere end det, da Hjørring Handel fredag aften blændende op for Stjernemodeshow i Park Vendia. Det blev et show med wauw-effekt.

Byens butikker og firmaer havde - igen - løftet i flok, og leverede et show på tre en halv time bundet behændigt sammen af Brian Lykke. Dama Queen (alias Peter Andersen) slog tonene an med sin fjerprydede, glamourrøse entre på scenen, og den skønne drag queen leverede i løbet af aftenen sin version af både Tina Turner, Birthe Kjær og Hanne fra Holme-Olstrup. DQ er hans kunstnernavn. To labre ABBA-piger med de kendte hits fra dengang var også med til at løfte showet.

Imellem modetøj og stjernegæster bød aftenen på tung gaveregn - masser af gaver. Og store gaver. Lige fra kostbare smykker, til biografevent, over et vinkøleskab til mad og tøj. Og et par af de helt store præmier fik især spændingen til at stige på tilskuerpladserne. Det skete bandt andet, da retten til at køre i en fed Peugeot i et halvt år blev afgjort. Og da smykker fra Hassing skulle finde en vinder, eller da Fjerrenseriet satte en ny seng på spil.

Med Fjernrenseriet som en af hovedsponsorerne, var aftenens tema ”Stjernemodeshow - med en lille fjer på”. Og fjer var et gennemgående team i aftenen show.

Inden gæsterne gik ind til show, serverede en stribe af byens leverandører udi mad og vin smagsprøver i Fiberhallen. Og de gæster, der nåede hele vejen rundt til lækkerierne, var både mætte og tanket op, inden showet.

Dagen derpå kan arrangørerne fra Hjørring Handel glæde sig over verbale roser og imponerede gæster.

Og event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt er - sammen med sin medvært Sanne Godtliebsen fra House & Jeff - ovenud tilfreds med afviklingen af showet og responsen fra publikum.

- Det var en fantastisk aften. Alt gled som det skulle, og der var god stemning. Vi har kun hørt fra glade - især - kvinder. Vi er så glade.

Rikke Ejsenhardt tilføjer, at første års børnesygdomme var kureret i år.

De kommende to år arrangerer Hjørring Handel ikke Stjernemodeshow. Det var i hvert fald udgangspunktet, da showet blev sendt ud over rampen første år: To år med stjernemodeshow - to år med pause. Men oven på årets succes, er der trods alt lidt vaklen at spore hos arrangørerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...