TORNBY: Nu tager Stigruppen Bjergby-Mygdal hul på sidste del af sommersæsonens traveture. Den første tur er tirsdag den 14. august, hvor der vandres i Tornby Klitplantage med Bent Skjoldborg og Gro Glans som guider.
På turen passerer gruppen blandt andet Yxengård. Mødestedet er P-pladsen midt i skoven, Rævskærvej, Tornby. Deltagerne mødes både på denne og den sidste tur klokken 19.00.
Den anden og sidste tur er den 21. august, og denne gang er vandringen i skovene omkring Baggesvogn Gods. Her vil naturvejleder Jakob Kofoed gå forrest og undervejs fortælle om skovens natur og dyreliv. Han vil også fortælle Baggesvogn Gods spændende historie. Mødestedet er Baggesvogn, Baggesvognsvej 499, Sindal. Som afslutning på vandreturene nyder deltagerne den medbragte kaffe og kage.
Traveturene er for alle, det eneste krav der er, at deltagerne husker godt fodtøj og påklædning efter vejret samt godt humør. Turene arrangeres af Stigruppen i samarbejde med Landsbyrådet og Borgerforeningerne i Bjergby og Mygdal.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...