Nu er det lige om lidt, den tredje "Stafet for livet" afvikles i Hjørring. Og styregruppens mange møder og forberedelser bærer frugt med endnu en succes på golfbanens arealer i Hjørring 19. og 20. august.

- 37 hold tilmeldt. Og der kommer cirka 100 flere deltagere om dagen, så det bliver meget spændende, hvor mange vi bliver, lyder det fra arrangørerne.

Man kan tilmelde sig ved at henvende sig i informationen på pladsen på selve dagen, og man er også velkommen til bare at nyde musikken, gå rundt mellem boderne, spise og opleve lysceremonien om aftenen.

Stafet For Livet i Hjørring varer 24 timer, og stafettens døgn symboliserer, at kræft aldrig sover, og at kræftpatienter kæmper med kræften hele døgnet - både i de lyse og i de mørke timer.

- Derfor holder vi også stafetten i gang om natten, lyder det fra arrangørerne i en pressemeddelelse.

Holdene skal have minimum én deltager på banen i hele det døgn, stafetten varer.

- På den måde viser vi, at vores kamp mod kræft aldrig stopper.

Stafet For Livet er en holdaktivitet - en fælles kamp mod kræft. Hold på typisk 10-15 personer eller flere tilmelder sig og samler på forskellige måder penge ind til bekæmpelse af kræft. Dels koster det 100 kroner at tilmelde sig som deltager, dels arbejder holdene aktivt for at skaffe sponsorer og lave andre fundrase-aktiviteter før og under stafetten.

Deltagerne kan gå eller løbe for det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft.

- I bestemmer også selv, hvor mange deltagere I vil være på holdet. Holdet skal hele tiden have mindst én deltager i gang under hele stafetten.

Om dagen er der musik og underholdning, og om natten går deltagerne stille rundt på banen, der er oplyst af de smukke lanterner fra lysseremonien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...