Vendia Fitness inviterer til spinning og styrketræning søndag 18. marts mellem klokken 10 og 13 til fordel for SMILfonden.

Vendia Fitness sætter centerets 40 spinningcykler til salg for 300 kroner i tre timer. Og pengene går ubeskåret til SMILfonden, som lokale Sisse Fisker står i spidsen for. Sisse Fisker åbner eventen, og dagen rundes af med overrækkelse af donationen til SMILfonden.

SMILfonden er en forening, der er til for at sprede SMIL hos børn i behandling på danske hospitaler.

Instruktørerne på dagen er Birgit Stensbak, Johnny Kallehauge og Camilla Pedersen, der er professionel triatlet.

Og centerleder Johnny Kallehauge fortæller, at der er rift om cyklerne.

Johnny Kallehauge kalder det et scoop, at Camilla Pedersen har givet tilsagn om at deltage i Hjørring-eventen. Hun har vundet World Long Distance og fem europamesterskaber og i 2014 blev hun årets sportsnavn.

- Og mange vil måske huske, at hun væltede på sin cykel og lå i koma efter ulykken. Og året efter blev hun verdensmester og kåret som årets danske sportsnavn. Hun cykler med i to timer og instruktør den sidste time.

Camilla Pedersen er ambassadør for SMILfonden.

Dagen byder også på fitness og styrketræning under ledelse af Bettina Rønbæk fra Vendia Fitness samt Claus Højen, der er instruktør i DGI Huset. Her er der 25 pladser til rådighed.

- Det går godt i Vendia Fitness og vi vil gerne lave en event, der ikke handler om os selv. Vi lægger rammer til og al overskud går til SMILfonden, understreger Johnny Kallehauge.

- Og alle kan være med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...